pt-logo-sander-personal-coach

Hieronder zijn recensies te vinden van mensen die bij mij sporten of hebben gesport. Lees de recensies gerust door, dit geeft een goede blik door de ogen van de sporter. Zo kunt u zich een voorstelling maken van een training met mij.

M. Meeuwse;

Sander is naast personal trainer ook een motivator en inspirator. Sander krijgt het voor elkaar om elke keer dat extra stapje te zetten dat nodig is om je doelen te bereiken.

Hij motiveert je daarbij op een positieve manier waardoor het bijna lijkt of alles vanzelf gaat. Daarentegen daagt hij je uit, binnen de grenzen van je kunnen, een grens op te zoeken.

Hij inspireert doordat hij bevlogen over zijn hobby/werk praat en je laat ervaren hoe het is gezond en fit bezig te zijn. Ik beveel daarom Sander bij iedereen aan die zichzelf een doel heeft gesteld fit en gezond te bewegen!!

Een gedachte over “Recensies Trainingen

  1. Sander is een betrokken personal coach die aandacht heeft voor de mens achter de sporter. Hij levert maatwerk en houdt daarbij goed rekening met fysieke mogelijkheden, maar ook met omstandigheden waaronder gesport wordt. Ik beveel hem graag aan bij iedereen die een sport- en beweegdoel heeft!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s