Personal training & coaching

Mijn uitgangspunt

Iedereen moet op zijn of haar manier kunnen sporten en bewegen om hun beweeg doelen te halen. Daar geloof ik in. Ook al heb je fysieke of mentale uitdagingen die het behalen van je doelen tegen kunnen werken, waar een wil is, is een weg.

Fight for what you want!

Met mij sporten kan op verschillende locaties op Walcheren. Heerlijk in de gezonde buitenlucht, lekker in het bos, op het strand of in de buurt van huis. Maar ook lekker binnen in een fitness centrum of lekker thuis. Het is allemaal mogelijk.

Als je wilt werken aan je conditie, kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen of fysieke/mentale grenzen wilt verleggen, kan ik je op verschillende manieren helpen. Mijn kennis en ervaring zit in verschillende takken van sport, zoals hardlopen, kickboksen, fitness, bootcamp, HIIT, mountainbiken, wandelen, spelsporten, obstical/survival run ect.

Voor meer informatie of een intake gesprek